Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech

 

 

EXPOSITIE ANTOON DIEPSTRATEN  KUNST VOOR OOG EN HART NU TE ZIEN OP ZONDAGEN VANAF 11 TOT 17 UUR OF OP AFSPRAAK:

 060-49264784

ENTREE: €.10,00 PER PERSOON t.b.v. HET KASTEEL

 

 

 

 

 

 

 

 

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ROB EN ROBBIE IN KASTEEL NEMERLAER.


Vanaf Zondag 14 April tot en met Zondag, 25 Mei is er een interessante expositie in Kasteel Nemerlaer, die een verrassende kijk geeft op de Bommeler- en Tielerwaard. Er leven daar nogal wat sagen, legenden en historische curiositeiten, die soms echt doen griezelen. Ze worden verteld door Robbie Dell’Aira, een bekend kunsthistoricus en nogal apart geillustreerd door Rob Reis. De expositie wordt gebracht onder de intrigerende titel: “”Van zoete moeder tot Doctor Faustus”.

Robbie zal tijdens zijn aanwezigheid op Zondagen bij belangstelling voorlezen uit deze boeiende streekvertelsels, zoals hij ze noemt.

De tentoonstelling is iedere Zondag toegankelijk van 11-5 en de overige dagen op aanvraag voor minstens zes personen tegelijk. telefoon 06-49264784.--

Onze openingstijden


BEZICHTIGING

ELKE ZONDAG VANAF 2 APRIL2023 TUSSEN 11 EN 17 UUR, TOEGANG VOOR VOLWASSENEN EN KINDEREN AD.€.10,-- PER PERSOON. GRAAG GEPAST EN CONTANT VOLDOEN.(PINNEN IS MOMENTEEL NIET MOGELIJK). ANDERE DATA UITSLUITEND OP AFSPRAAK;MAIL MET This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

**

NOG ÉÉN ZONDAG:GEMERT IN HAAREN !

het werk van acht beeldende kunstenaars uit Gemert o.a. Martien Mertens en veel knustzinnige vrienden en vriendinnen. De tentoonstelling was zo’n groot sukses,dat besloten is om Gemert uit te nodigen nog eens te gast te zijn in het kasteel.

**

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech