Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech
Voor afspraken en openingstijden kijk op de website de 12 Trapppisten of bel met 062427957 John van Gils

Telefoon: 06 49264784 of 0411-624441

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ROB EN ROBBIE IN KASTEEL NEMERLAER.


Vanaf Zondag 14 April tot en met Zondag, 25 Mei is er een interessante expositie in Kasteel Nemerlaer, die een verrassende kijk geeft op de Bommeler- en Tielerwaard. Er leven daar nogal wat sagen, legenden en historische curiositeiten, die soms echt doen griezelen. Ze worden verteld door Robbie Dell’Aira, een bekend kunsthistoricus en nogal apart geillustreerd door Rob Reis. De expositie wordt gebracht onder de intrigerende titel: “”Van zoete moeder tot Doctor Faustus”.

Robbie zal tijdens zijn aanwezigheid op Zondagen bij belangstelling voorlezen uit deze boeiende streekvertelsels, zoals hij ze noemt.

De tentoonstelling is iedere Zondag toegankelijk van 11-5 en de overige dagen op aanvraag voor minstens zes personen tegelijk. telefoon 06-49264784.--

Onze openingstijden

Gesloten wegens corona.

Afspraak maken kan via:

Telefoon: 0411-624441 of 06 49264784

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

**

NOG ÉÉN ZONDAG:GEMERT IN HAAREN !

Aanstaande Zondag, 31 Maart is de laatste dag, dat het werk van acht beeldende kunstenaars uit Gemert te bekijken is in Kasteel Nemerlaer te Haaren.Dan zullen waarschijnlijk al deze kunstenaars feestelijk aanwezig zijn. Ook wordt dan een beeldschoon klein schilderij van Martien Mertens verloot onder alle bezoekers die hun email-adres hebben opgeschreven in het boek dat daarvoor vooraan in de hal van het kasteel ligt. Honderden mensen uit Gemert (en trouwens uit het hele land) hebben de afgelopen weken Kasteel Nemerlaer in Haaren bezocht om daar-dikwijls met trots- het werk van deze acht exposanten te bewonderen. De tentoonstelling was zo’n groot sukses,dat besloten is om Gemert uit te nodigen nog eens te gast te zijn in het kasteel. Einde van dit jaar misschien of begin volgend jaar.Ook in de droomtuin, die vanaf Mei weer toegankelijk is voor voorbijgangers zal Gemert vertegenwoordigd zijn met buitenkunst.Dit dorp,met ook een prachtig oud kasteel, staat bekend om het groot aantal kunstenaars.

Voor wie er dit keer nog niet was: iedere Zondag is Kasteel Nemerlaer toegankelijk voor bezoekers van 11 tot 5 uur en voor méér dan zes bezoekers tegelijk ook door de week ,vanaf woensdag na een telefoontje:06-49264784.

**

Click to listen highlighted text! Powered By GSpeech